Om Fastigheten

Warning: Use of undefined constant simple_breadcrumb - assumed 'simple_breadcrumb' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/c/d/a/prismaforetagscenter.com/httpd.www/wp-content/themes/Prisma - Theme/page-templates/template-om-fastigheten.php on line 22

Om Prisma Företagscenter

Sedan 1991 har vi hjälpt företagare nå framgång på en arbetsplats där de trivs, har roligt och arbetar bättre.

Fastigheten består av 46 lokaler utspridda över tre våningar. På övervåningen finns mindre lokaler för nystartade företag medan bottenvåningen erbjuder större lokaler. På mellanvåningen finns mellanstora lokaler. Som hyresgäst kommer du ha lokal bland en mängd andra framgångsrika företag. Du har även fri tillgång till konferensrum, hissar, duschar och kök. Medan värme och kyla i kombination med högklassig ventilation ger dig en utmärkt arbetsmiljö året runt.

Fastigheten är lätt att se från vägen. Den har en stor parkering med gott om parkeringsplatser för både dig och dina kunder. Det finns även bussar i närheten som kan ta in dig till Stockholm City på ca 15 minuter. I området finns bl.a. restauranger, Brandbergen Centrum, Ica Maxi, OBS & Biltema.

 

Ditt Förvaltningsteam

Ola Jonsson - Lokalansvarig

070-577 10 44

Ola är ansvarig för lokaler och kontrakt. Han har sitt kontor på andra våningen Träffgatan 2,  så titta gärna förbi och säg hej.

Sex skäl att välja Prisma Företagscenter
som hyresvärd

1

På plats i fastigheten

Det är en trygghet att veta att vi sitter i samma fastighet som dig. Det betyder att vi inte bara kan skapa en bra relation med varandra, men även att vi finns där om du behöver hjälp med något.

2

Trevlig miljö och gemenskap

Lär känna alla 45 företagare här och skapa nya gemenskaper. Det är viktigt att du trivs och har roligt på arbetsplatsen, så att du kan arbeta bättre och nå framgång med ditt företag.

3

Personlig service

Vi vet att du vill ha en personlig relation med någon som inte bara kan fastighetsförvaltning, utan också förstår dina behov och din affär. Det tror vi är en viktig nyckel till en god och långsiktig relation.

4

Vi hjälper dig fokusera på ditt företag

I fastigheten har du som företagare bland annat fri tillgång till konferensrum, hissar, duschar och kök. Vi vill att du ska ha det bekvämt så du kan fokusera på din verksamhet.

5

Fiberbredband och IT hjälp

I fastigheten erbjuds det supersnabbt internet till din lokal. Vi hjälper dig att installera det, sedan finns vi där om du skulle behöva hjälp med något annat IT relaterat.

6

Du hittar praktisk info om fastigheten dygnet runt

Vi ser till att hålla dig uppdaterad via vår hemsida. På sidan "För Hyresgästen" får du praktisk info om det mesta som sker i fastigheten. Vi går även ut med ett nyhetsbrev då och då.

Några av våra hyresgäster